För att se aktuella behandlingar och priser klicka här

hudvård

Exuviance hudvård Exuviance hudvård

Vi jobbar med produkter från Exuviance och Cliniccare.
Vi har fantastiska behandlingar mot Anti-age , åldrad hud, acne eller andra hudproblem.
Har du hudproblem, såsom fet hudtyp, acne, rosacea, atopiska eksem, torr hud...och är osäker på vad du vill göra för behandling, kan du boka en konsultation så skräddarsyr vi just din behandling efter dina behov. Ibland krävs det  en serie behandlingar för att bli av med hudproblem såsom acne, rosacea och rynkor.

 

Avancerad hudvård

Empress- heter denna underbara maskin vi använder i våra behandlingar, den är multifunktionell och högteknologisk med ultraljud och jontofores.
Istället för ånga använder vi denna maskin som sänder ut ultra-ljuds vågor som i sin tur öppnar upp porerna och underlättar vid klämning och ibland behövs inte ens klämma. Med denna kan även den kund som har tajta åtsittande små porer bli av med dem.
Denna maskin används även för att slussa in preparat i huden med hjälp av s.k jontofores.

Kemisk Peeling från Cliniccare, en kemisk peeling gör du för att få ny lyster, bli av med acne-problem, pigmentförändringar eller rynkor m.m.. När du bokat en kemisk peeling går man igenom tillsamans med kunden vilka områden och vad man vill förbättra med huden. Det krävs olika sorters behandlingar för att uppnå olika sorters reultat. Ibland kanske man först kommer på en vanliga portömning av huden, sedan kommer man tillbaka efter 1 vecka och gör en kemisk peeling och efter två veckor gör man en microneedling behandling. Detta var ett exempel på hur man bygger upp ett schema för att uppnå maxumalt resultat.

MICRONEEDLING - Kliniska studier har visat att professionell microneedling är effektivare än många ablativa behandlingar som laserslipning av huden, dermabrasion och kemisk peeling och lika effektiv som icke-ablativa behandlingar som IPL, CO2 laser, och Fraxel att stimulera kollagen- och elastin-produktionen och därigenom radera rynkor och utjämna ärr.
Behandlingen känns lite grann och görs helst på en kur med 3 ggr med 4 veckors mellanrum, behandlingen tar ca 45min och du kan vara röd i ansiktet samma dag.
Funktionen är att skapa små kanaler i huden där man tillför låg molekylär hyaloronsyra som binder fukt djupare i huden. De skapade små kanalerna i huden gör att immunförsvaret skapar kollagen och huden blir jämnare.

ögonfransförlängning

Fransförlängning Fransförlängning

Vi jobbar med singelfransar och Volymfransar av silke.
En fransförlängning innebär att du får längre och tjockare fransar. Man fäster fransarna med lim en och en, behandling tar allt från 1,5 tim - 2 tim , beroende på hur många fransar man kan/ vill  fästa. Man utgår från kundens önskemål på tjocklek och längd. Det håller ungefär 3-6 veckor OM man sköter sig enligt hemråden man får av sin frans-stylist. 
Till dig som undrar om fransförlängning påverkar dina egna fransar på ett negativt sätt. -Svar: 
Nej! Inte om du går till en certifierad proffsig fransstylist som kan fransarnas anatomi. Du har ca 90-150 fransar på övre fransraden och en frans livslängd varar ca 90 dagar utanför huden. Fransarna är det hår på kroppen som du byter oftast. En frans har tre växtfaser.
Den första är tillväxtfas, sen övergångsfasen och till sist vilofasen. Tillväxtfasen är den första fasen då din frans håller på att växa ut. Den fransen fäster man inte en lösögonfrans på. Gör man det så kommer du efter några veckor ha en frans som sitter uppe i ditt ögonbryn, den har dessutom knappt nån yta att fästa lösögonfransen på. Övergångsfasen är den fas då din frans är till hälften utväxt och under denna frans har nu ett litet frö börja gro som snart ska bli en ny frans. Denna frans kan man sätta en lösögonfrans på, den kommer växa ut lite grann men inget som stör. Den sista fasen är vilofasen och då har din frans vuxit klart och sitter fast som med ett litet "ankare" tills den nya lilla fransen som började gro under övergångsfasen puttar bort fransen som är i vilofasen. Detta sker naturligt och din egna frans tar då med sig lösögonfransen. Det är därför man behöver komma tillbaka var tredje till var fjärde vecka och fylla på.
Tänk då att den nya fina fransen har absolut inte blivit påverkad negativt på nått sätt. Skulle du ta bort din fransförlängning så kommer dina nya fransar växa ut till exakt samma längd som du tidigare haft och tjockleken på dina fransar kommer vara exakt lika som tidigare innan du gjorde någon fransförlängning. Men man blir lätt lurad när man haft en fransförlängning. Inte så konstigt om man är van att se fransarna mer än dubbelt så tjocka, mer än dubbelt så långa och dessutom svarta som natten!
Dåligt för dina fransarna är om du gnuggar bort mascara, dina egna fransar sitter som sagt inte stenhårt utan det lilla "ankaret" orkar inte hålla kvar fransen om du tvättar och gnuggar bort mascaran. Då tappar du fransar som egentligen skulle ha suttit kvar ett tag till. Den nya lilla fransen som ännu inte kommit upp till ytan har ju inte naturligt puttat bort fransen utan du själv har gnuggat bort den och då tar det ett tag innan den nya kommer upp. Går man till en oseriös fransstylist som inte är noga med att separera fransarna så är det också dåligt för dina fransar. Om några av fransarna är ihop limmade och en av dom fransarna är i övergångsfasen och den andra som sitter ihop limmade är i vilofasen så rycks ju vilofasfransen med den frans som växer lite och då gör det ont och du kan få ett hål i fransraden.

f