konsultation 

Vi rengör huden och gör en hudanalys
och ger dig råd och tips på hur din hudvårdsrutin kan se ut utifrån hudens behov idag.
Vid köp av 3 valfria produkter från
Exuviance är hudanalysen kostnadsfri.
30 min 350 kr

 kemisk peeling  Retinol

Ger din hud näring, lyster och är djuprengörande. 

Detta ingår: Hudanalys, rengöring, peeling med någon av Exuviance syror som passar kundens hud, och avslutande creme eller mask-to go efter hudtyp.
30min 995 kr

 dermapen - ansikte, hals   och dekolletage

DermapenTM var den första microneedlingspennan på marknaden och är fortfarande marknadsledande världen över. Dermapen erbjuder dig ett enkelt koncept men med anmärkningsvärda och effektfulla resultat. Behandlingen är en mekanisk form av fraktionerad laser som med få eller inga sidoeffekter ger effektiva och säkra behandlingar.

Varför välja Dermapen 4?
Den nya pennan har 16 st nålar och gör upp till 120 slag per sekund vilket ger upp till 1920 microkanaler i huden per sekund. Dermapen4 är den mest effektiva pennan på marknaden. Den är både snabbare och har högre prestanda än sin föregångare. 
Från 2 500 kr

klassisk ansiktsbehandling 

Ger din hud näring, lyster och är djuprengörande. 

Detta ingår: Hudanalys, rengöring, peeling med Exuviance syror, portömning (med hjälp av ultra-ljud för att minimera klämningen), brynplock, avslappnande ansikts-och dekolletagemassage, ansiktsmask och avslutande creme efter hudtyp.
60 min 1100 kr 

 klassisk ansiktsbehandling   med frans- och brynfärg  

Ordet "peel" betyder att skala, flaga eller fjälla av. Behandlingen syftar till att dels ge en omedelbar "skada" på huden med syfte att ge en hudslipande effekt som jämnar ut hudens struktur och ger lyster samtidigt som en serie kedjereaktioner startar föryngringsprocessen genom olika vävnadsprocesser.
Från 1250 kr

 djuprengörande
 ansiktsbehandling 
 

För dig som känner dig fet och oren i huden, fokus på portömning och djuprengöring.

Detta ingår: Hudanalys, rengöring, peeling med Exuviance syror, portömning (med hjälp av ultra-ljud för att minimera klämningen), ansiktsmask och avslutande creme efter hudtyp.
45 min  895 kr